A turista oda adta a pizzáját egy hajléktalanak, soha sem gondolta volna, hogy ki Ő valójában.

58-R3L8T8D-650-gere6

58-R3L8T8D-650-gere6  Egy francia nő, Katrine Gombeau, New York-ban volt szabadságon, amikor összetévesztette az amerikai színészt Richard Gere-t egy hajléktalannal. Anélkül hogy megismerte volna, felajánlotta neki egy darab pizzáját.

Ahogy a francia nő aztán elmondta, sétálni volt a városban, a barátjával és a 15-éves fiával, amikor észre vette hogy a férfi a szemetesben kotorász. Úgy nézet ki mint egy hajléktalan. Meghatottan  úgy döntött, hogy fel ajánlja neki a darab pizzát amely marad nekik egy közeli étteremből.

„A férfi azt kérdezte hogy „mi van a táskában?”,  próbáltam neki visszaszólni angolul, de franciául fejeztem be. Azt mondtam hogy „elnézést, de a pizza már hideg”. Ő azt mondta „nagyon szépen köszönöm. Isten áldja.” mondta Gombeau.

57-R3L8T8D-650-gere5

Katrina csak 2 nappal erre jött rá, hogy kivel is találkozott, amikor egy hotel alkalmazott ahol megszállt, megmutatta neki a képet az újságban ahol Gere-el volt.

56-R3L8T8D-650-gere4

Kitűnt hogy a francia nő véletlenül belement a „Time out of Mind” forgatásába amelyben Gere főszerepet játszik. Richard Gere-nek és a maradék film törzsnek ez egy pillanat volt, amelyet nem felejtenek el és mindig rá fognak gondolni, mint egy pillanatra amely az emberi jóságot mutatja.

55-R3L8T8D-650-gere12

Tags from the story
, , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.