Tudják, hogy mi történik, ha rendszeresen masszírozni fogják ezt a pontot a homlokukon?

Capture10

Létezik nagyon sok, masszázs technika az egész test relaxációjára. Több olyan van, amely nem csak az egészségnek hasznos, hanem a tökéletes érzés miatt is, amely utánuk jelen meg. Csak az velük a probléma, hogy nagyon sok időt, pénzt és specialistát igényel.

De találtunk önöknek egy olyan módszert, amely ugyan olyan hatással van a szervezetre mint a drága masszázs. Ha tudatalatti szükséget érez megmasszírozni a helyet a szemöldök közt, bátran tegyen úgy.

Ennek a helynek a masszázsa, jobbítja az összpontosítást, csökkenti a feszültséget, eltávolítja a fejfájást, és a szemei pihentek lesznek (főleg ha több órát ül a számítógép mögött). A masszázs praktizálása emeli az előrelátásukat.

Mit kell, hogy tudjanak?

Egyszerűen enyhén nyomják az újukat a pontra a szemöldök közt, és függőlegesen mozdítsa 3 cm-re föl és le. Nyomják ezt a pontot 45-60 másodpercig, és az eredményre, nem kellesz sokat várni.

A tudósok magyarázzák, hogy ez az eljárás aktiválja azt az agyrészt, amely csökkenti az idegfeszültséget. És még javítja a bór kinézését is, főleg a száj és szem körül.

Úgyhogy, ha hirtelen elkezd a feje fájni, vagy fáradt a szeme az egész nap után, már tudja, hogy mit kell csinálni.

Forrás: www.brightside.me

Tags from the story
,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.