Tudja, hogy mi történik, ha megöleli a feleségét? Ez a cikk után gyakrabban fogja csinálni.

Snímka obrazovky 2016-08-08 o 23.34.01

Az író, David Tumarison kiválóan leírta, hogy mi történik, amikor a férfi megöleli a nőt:

„Amikor a férfi csendben, hátúról odalép és megöleli a feleségét, lezáródik a kör. A nő és a férfi köre. Ez, egy forma gyengédség, melegség és védelem. A nőt elhelyezte a szenvedélyes kör közepére. Ezzel, akarat nélkül arra mutat, hogy pont a nő a férfi világűr közepe. A férfi fogja a nőt csendben. A nő csendben marad. A nő érzi a meleg sugarat, a sugarat, amely a férfi meleg és nyugodt kezéből árad.”

„Amikor a férfi megöleli a nőt, a nő úgy érzi magát, mintha szárnyai lennének és tudna repülni. Ez a szerelem kör nyugodt és otthonos. Ez a csendes gyengédség szétolvasztja a nőt, mint a forró kávé a kockacukrot. Ki most ő, aki ál a férfi köre középpontjában?”

„Mit érez? Kinek érzi magát ebben a pillanatban?”

Snímka obrazovky 2016-08-08 o 23.34.13

„Nő-e vagy lány? Szeret vagy szeretettnek érzi magát? Az enyhe csend takaró, lefedte a nő vállait és letakarták a gondolatait a férfi előtt… vagy pont fordítva, minden ebben a körben nyitott? A végén a férfi csak fogja, és így védi a külső világtól, amely hideg és magányos. De az ölében meleg és kényelmes van. Ezek a kezek a nő védelme és kényelme. Pontosan ez minden, amit a nő tudat nélkül keres, és amiben remél…”

Ölelje meg a feleségét gyakrabban. Tegye a kör közepére. Tisztelje, és mutassa meg neki, hogy milyen gyengéd és érzékies a szerelme hozzá. Csak a szerelembe remél, úgy ahogy ön is.

Forrás: www.viralstory.com

Tags from the story
,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.