A szomszédok kinevették. Nézzék meg, hogy mit csinált az apja. Ennél megdobban a szívük.

Snímka obrazovky 2016-07-19 o 8.20.57

Az apák napjára ez interneten elterjedt ez a reklám, amely nemhogy csak az érzelmekre hat, de ünnepeli a módszert, ahogy az apák fedik a hátunkat – ha nem is csinálják rögtön, de mindig csak a legjobbat teszik a gyerekükért.

A videóban egy kis fiúval találkozunk, aki arról álmod, hogy flamenco táncos akar lenni. De amikor az apja bejön a szobájába egy dobozzal, rá jön, hogy a dobozban cselgáncs készlet van. Abban a pillanatban rá jön, hogy az apja valamihez irányítani akarja, és hogy nincs választása.

Így kezdődik a fiú cselgáncs edzése. Közbe pedig, a szomszédok minden nap a buszra menet kinevetik, hogy az apjához van szüksége, hogy megvédje.

De aztán valami nagyszerű történik. Az apja csipkelődése miatt, a fiú mindig jobb lesz a cselgáncsban és egy értékelést nyer a másik után. Főleg több erőt és önbizalmat nyer. És méghozzá értékes trófeákat nyer, amelyeket az apja büszkén a hálószobájába állít.

Azóta a szomszédok is békén hagyják, mert az önbizalmával tiszteletet nyert el náluk. De a fiú nem tudta, hogy az apja az álmához vezeti. Mert be jött a szobájába egy másik dobozzal. Amikor kinyitotta, flamenco mez volt benne. Akkor jött rá…

Mit szólnak hozzá? Ha tetszet önöknek a videó, nefelejcsék el megosztani a barátaival… ☺

Tags from the story
, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.