Szájvizet tett a tamponra és megdörzsölte vele a hónalját. Nézzek meg mi történt pár perc után.

Snímka obrazovky 2016-07-25 o 0.25.38

A Listerine szájvíz a száj higiéniára van használva, és csak kevesen tudják, hogy menyi minden másra hatékony.

Miért Listerine?

A fő feladata az, hogy tisztítsa a szájüreget, de az alkotói másra is gondoltak, hogy úgy mondva, univerzális használata legyen. Eredetileg dezinfekcióra az operációknál volt csinálva.

A hatékony hozzávalóknak, mint tömjén, alkohol és eukaliptusznak köszönet nem csoda, hogy ilyen széles a felhasználása.

Nézzék meg a következő listát és inspirálódjanak.

  1. Dörzsöljék meg vele a hónaljukat

Már voltak olyan helyzetben, amikor izzadtak és az izzadságátlójuk nem volt pont kéz alatt? Ekkor segít a Listerine, mert nagyon hatásos a szagok ellen. Öntsenek egy picit a tamponra, és dörzsöljék meg vele a hónaljukat.

2. Mártsák bele a lábukat

A szájvíz, nagyon jó megoldás a lábgomba ellen. Készítsenek el egy lábfürdőt és tegyenek és adjanak hozzá szájvizet. Hagyják 30 percig belemártva. A rosszabb gombásodás esetében adjanak még hozzá fehér ecetet is.

Snímka obrazovky 2016-07-25 o 0.25.50

3. Öntsék bele a vécébe

Úgy nézhet ki, hogy így kidobják a pénzüket, de a valóság az, hogy a listerine, a vécéjét kitisztítja, szagosítja és ragyogó kinézést ad neki. Minden, amit csinálnia kell vele, az, hogy egy kis adagot önt a vécébe és kitisztítja a vécé kefével.

Snímka obrazovky 2016-07-25 o 0.25.57

4. A viszketés ellen a rovarcsípés után

Furán hangzik, de ha a rovarcsípést bekenik listerinel, az megállítja a viszketést és így enyhíti a fájdalmat.

5. Szabaduljon meg a korpától

Valakinek ez az információ meglepő, de a listerinet azelőtt korpaellen árulták. Dörzsöljék bele a fejbőrbe, fedjék le a hajat törülközővel és hagyják hatni 10 percig. Ezután mossák meg a hajukat a szokványos samponjukkal.

Snímka obrazovky 2016-07-25 o 0.26.05

6. Segítsen a kutyusának a bolhák ellen

A drága készítmények helyet, próbálja ki a bolhák ellen a listerint. Ez egy nagyszerű módosítás, kémia nélkül. Próbálják összekeverni a listerint a kutya samponnal vagy vízzel és használják a porlasztóban.

7. Szabaduljon meg a pattanásoktól

Ha már mindent kipróbáltak a pattanások ellen, és semmi sem segített, próbálják ki a listerint. Tegyék tamponra és töröljék meg a pattanásokat reggel és este.

Snímka obrazovky 2016-07-25 o 0.26.10

8. Merítsék bele a fogkeféjüket

Úgy ahogy a listerine harcol a baktériumok ellen a szájüregben, úgy harcol a fogkefén is. Öntsön a pohárba szájvizet és merítse bele a fogkeféjét. A reggeli higiénia így biztosítva lesz.

9. Permetezzék meg vele a képernyőjüket

Az emberek azt gondolhatják önökről, hogy megőrültek, hogy listrerinel permetezik a képernyőjüket, de eltávolítja az összes piszkot róla. Spricceljék rá, töröljél le az összes lenyomatott és piszkot róla.

Snímka obrazovky 2016-07-25 o 0.26.16

10. Dobja a szemetesbe

Mindenki tudja, hogy a szemét egy idő után elkezd bűzleni. Azelőtt ami előtt elkezdi kidobni a szemetet, tegyen a szemetes aljára egy papírtörölközőt, amelyet lesterinbe beáztatnak. Így előmennek a szagoknak.

Tags from the story
,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.