Ropogós fokhagymás kenyér sajttal. Tökéletes étel az éhes látogatóknak. Az elkészítése nagyon egyszerű.

snimka-obrazovky-2016-10-06-o-21-53-52

Ez a ropogós fokhagymás kenyér sajttal, minden alkalomra illik. Az elkészítése nagyon egyszerű, egy pillanat alatt megvan. Az eredményen mindenki falatozik majd. Készítsék el önök is, és legalább megbizonyosodnak róla, hogy milyen finom.

Hozzávallók: 

  • 100 g vaj
  • 3 fokhagyma
  • 150 g sajt
  • 2 kanál olívaolaj
  • Kenyér cipó
  • Petrezselyem
  • Só az ízesítéshez

Elkészítés:

    1. Először levágjuk a fokhagyma tetejét, úgy, hogy látni lehessen a hegyét.

snimka-obrazovky-2016-10-06-o-21-53-59

 

2. A fokhagymát sütőpléhre tesszük, alufóliával kifedve. Leöntjük olívaolajjal és sütjük 40-45 percig 185 °C.

snimka-obrazovky-2016-10-06-o-21-54-05

3. A megsült fokhagymát feldaraboljuk, és összekeverjük a sajttal, vajjal és a petrezselyemmel. Ízük szerint megsózhatják. Mindent alaposan megkeverünk. 

snimka-obrazovky-2016-10-06-o-21-54-10

 

4. A kenyeret felszeleteljük és megkenjük az elkészült keverékkel. Sütjük a sütőben 240 °C kb. 5 percig. 4.

snimka-obrazovky-2016-10-06-o-21-54-16

5.  És készen is van. Jó étvágyat. 

snimka-obrazovky-2016-10-06-o-21-54-23

 

Forrás: www.sloosh.ru

Tags from the story
, , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.