Nézzék meg az apukát, aki úgy döntött, hogy a babával együtt romantikusan megkéri a párja kezét.

Snímka obrazovky 2016-07-26 o 12.31.06

Legszebbek az életben nem a dolgok, hanem a pillanatok. Ez megigazolódott pár perccel ennek a babának születése után, amikor a 27-éves Phil Dale kigondolta a romantikus és originális módot, hogy fogja megkérni a barátnője a 26-éves Paris Bell-Windmill kezét.

Ez a két jövőbeli házaspár, még a középiskolában találkoztak. Nemrég jöttek rá, hogy gyereket várnak és így megszületett a kis Beau Bell-Dale.

Pár perccel Beau születése után Phil kihasználta a pillanatot a romantikus tervére. Amikor Paris zuhanyozni ment, gyorsan átöltöztette a kislányt egy trikóba, amire az volt rá írva, hogy: „Anyu, férjhez mész apuhoz?”

Snímka obrazovky 2016-07-26 o 12.31.31

Amikor Paris visszajött, megörült és igent mondott.

„Amikor visszajöttem a zuhany alól, láttam, hogy Phil próbálja eltakarni a kislányunkat takaróval. Odamentem hozzá, és levettem róla a takarót. Akkor láttam meg. Természetesen igent mondtam.”

Snímka obrazovky 2016-07-26 o 12.31.19Természetesen Phil mindent jól eltervezett, már pár hónappal ezelőtt, amikor megtudta, hogy apa lesz.

Phil nagyon örült, hogy a nővérkék is segítettek neki, hogy tovább tartották Parist a fürdőszobában, hogy több idője legyen. A pár még egyenlőre nem készíti az esküvőt, de csak azért, mert az akarják, hogy a kis Beau nagyobb legyen és élvezze a nagy napot együtt velük.

Snímka obrazovky 2016-07-26 o 12.31.42

Forrás: www.metro.co.uk

Tags from the story

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.