A nap vicce – a férfi imája

a nap vicce pixel upr final 2

„Istenem, minden nap 8 órát keményen dolgozok, amíg a feleségem itthon ül. Azt akarom, hogy tudja, hogy mi mindenen kel keresztül mennem, azért kérlek, hogy egy napra cseréld át a testünket. Ámen.”

Az Isten, az Ő végtelen okosságában tejesítette a férfi kívánságát. Másnap reggel a férfi a felesége testében ébredt fel.

 1. Felkelt, gyors reggelit csinált a feleségének, enni adott a kutyának, fel kelltette a gyerekeket, elkészítette a ruhájukat az iskolába, reggelit adott nekik, elkészítette az ebédjüket és elvitte őket az iskolába.
 2. Hazajött, elvette a dolgokat a tisztítóba elvitte őket a tisztítóba és még megállt a bankban, hogy betegye a pénz a számlára.
 3. Elment az üzletbe, hogy bevásároljon, zöldséget, gyümölcsöt elment a henteshez, tejért, vajért, joghurtokért. Hazament kirakta a bevásárlást, kifizette a számlákat és beírta a házi számlakönyvben.
 4. Kitakarította a kutyavackot és megfürdette a kutyát.
 5. Már 1 óra volt, azért sietett, hogy megágyazza az ágyakat, fel pórszívózzon, kimosson és feltörölje a padlót.
 6. Szaladt az iskolába a gyerekekért, útközben érkezett összeveszni velük.
 7. Elkészítet a gyerekeknek tejet süteménnyel és odafigyelt, hogy megcsinálják a házi feladatokat.
 8. Aztán kivasalta az ágyneműt.
 9. 16:30 elkezdte készíteni a vacsorát, krumplit, húst, salátát. Megterítette az asztalt a gyerekeknek és a feleségének.
 10. A vacsora után elrakta a piszkos edényt az edénymosóba, kitisztította a konyhát, elrakta a tiszta ruhákat, megfürdette a gyerekeket, ágyba tette őket és mesét olvasott nekik.
 11. 22:00 már fáradt volt, de még nem ment aludni, mert az ágyban még el volt tőle várva hogy teljesítse a házassági kötelességeit.

Másnap reggel, amikor felkelt, rögtön letérdelt és imádkozott: „Istenem, nem tudom, hogy mit gondoltam, amikor a feleségemet irigyeltem, hogy egész nap itthon van. Kérlek, nagyon szépen kérlek, hogy csináld vissza és megint én legyek.”

Az Isten, az Ő végtelen okosságában azt felelte: „fiam, látom, hogy tanultál belőle, és szeretném vissza csinálni, úgy ahogy volt, de muszáj, hogy várjál 9 hónapig, mert tegnap este terhes lettél…”

Erre a férfi elájult…

Ha tetszet önnek, nefelejcse el megosztani a barátaival.

Tags from the story
,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.