A lányait az apjukkal hagyta a hétvégére. Amikor visszajött nem akart hinni a saját szemének.

snimka-obrazovky-2016-10-03-o-22-38-03

A 40-ik születésnapja közeledett. A 2014 év nem volt pont nagyon kedvező a férjnek és az apának Darius-nak. Elvesztette a munkáját, és ezzel a bevételét is. Hogy ez ne legyen elég, még a bőrén is felfigyel fura foltokra. A diagnózis durva volt: rák. Darius mondja, hogy a kert kinézése az akkori időben, pontosan kifejezte az érzéseit, amelyek depressziósok voltak.

Annak ellenére, hogy milyen rosszul érezte magát, rádöbbent, hogy valaki még rosszabban van. Végül is, két egészséges gyereke van, szerető és támogató felesége és tökéletes barátai. Ezért úgy döntött, hogy csinál valami rendkívülit a családjáért. A gyerekeinek fel akart építeni egy kiálmodott helyet ahol játszhatnának és a feleségének egy helyet ahol tornázhatna. Ő persze semmit sem sejtett.

Darius a Pinterest-en nagyon sok ihletett talált, amelyek segítettek neki az egészet elképzelni. A 40-ik születésnapjára az egész családtól és barátaitól csak fafaragványt kért. A feleségét meglepte egy 5 napos kirándulással New Yorkba. Elvitte a reptérre és rögtön munkába kezdett a lányaival, akik egész idő alatt megnevettették.

Felépítette a teraszt és megjavította a kertet. És ezt mindent a kezelése közben. A költségek eléggé korlátozták, ezért próbált dolgokat egyedül előállítani.

„A gyerekek imádják az új helyet,” írja Darius a blogján. „És a feleségem is. Én hihetetlenül elégedett vagyok. Gyönyörű volt. Ez adott nekem erőt a betegségem küzdésével, és hogy ne adjam fel. Végrehajtani az álmainkat és elfogadni a megpróbáltatásokat, amelyek jöttek.”

A kert helyet, amely depressziót és sötétséget ábrázolt, Darius megalkotott valami nagyszerűt ami, megváltoztatta az élet látását és kivilágosította a családnak a közös pillanatokat.

Tags from the story
,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.