Készítse el, ezt az egyszerű keveréket, és már soha sem fog otthon hangyát találni.

Snímka obrazovky 2016-08-25 o 22.42.41

A Stanford főiskola kutatásai mutatták, hogy az egyik legfőbb indok, miért jönnek a hangyák a háztartásba, a légkör viszonyok. A hagyományos készítmények nagyon károsak az egészségünkre. A toxikológiai centrum állítja, hogy a készítmények egyik összetevője a cypermetrin okozhat több nehézséget, mint a köhögés, nehéz lélegzést, asztmás rohamokat. A rovar irtószereknek egy olyan összetevője van, amely ideg kémszer, amely közvetlen érintkezés után megzavarja a rovarok ideg rendszerét.

Ha mi is érintkezésbe jövünk ezzel a toxikus anyaggal, ugyan olyan hatással van a mi testükre is. Ezek a vegyszerek használata helyet, alkalmazzon inkább menta kovasavat. Lepermetezheti vele a konyhát, fürdőszobát, vagy akármilyen más helyet ahol hangyák jelentek meg. Ennek a keveréknek erős aromája van, amelyet a hangyák nem szeretnek.

Hozzávaló: 

  • 30 csepp szegfű illőolaj
  • 30 csepp menta illőolaj
  • 4 kanál víz

Elkészítés: 

Az illőolajokat cseppentse a vízbe és jól kavarja össze. Öntse át egy permetező edénybe és permetezze le az összes helyet ahol a hangyák megjelentek. Ismételje szükség szerint.

Forrás: www.naturalcuresandhomeremedies.com

Tags from the story

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.