Hogyan szabaduljunk meg a felfújt hastól csak 1 perc alatt ezzel a tökéletes recepttel, amely alkalmas a zsírégésnél is.

Snímka obrazovky 2016-07-16 o 23.16.34

Mostanság minél gyakrabban merülnek fel a problémák a felfújt hasal majdnem minden életkorban. A nehézség érzést és a felfújtságot gyakran tévesztjük a kövérséggel. Úgy érezzük magunkat mintha egy léggömb lenne a hasunkban és hogy kövérek vagyunk.

Létezik több teória, hogy lehet megszabadulni ettől a problémától, de maga a gyógyítás nagyon egyszerű.

A titok egy ismert táplálkozási specialista Cynthia Sass szerint az italban van, amelyet magáról nevezett el (Sassy water). Megszabadítja önöket a felfújt hastól, főleg azért, mert minimum kalóriája van és még tökéletes zsírégető is. Együtt a rendszeres tornázással és ennek a víznek ivásával a zsír párnak csak úgy tűnni fognak.

Az összetevők kombinációja ebben az italban meggátolja a víz tartóztatását. Általános víz ivásával nem érne el ilyen eredményeket. A következő receptnek köszönhetően emelik az elektrolit bevételt a testben és így gyorsítják a metabolizmust.

Hozzávalók: 

 2 liter víz

12 kisseb menta levél

1 nagykanál frissen reszelt gyömbér

1 közepesen nagy citrom vékony szeletekre vágva

1 közepesen nagy uborka, hámozva és vékony szeletekre vágva

Előkészítés: 

Az összes hozzávalót egy kancsóba tesszük, és a hűtőben hagyjuk éjszakán át állni, vagy szoba hőmérsékleten kb. 1 órát. Tiszta víz helyet ihatjuk ezt az italt 8 és 10 pohárral naponta. Rövid idő alatt, jobbulást fognak érezni az emésztésnél, csökken az étvágya és nem lesz felfújva.

1 Comment

  • Ha nem műanyaggal dúsított, ízesített ,tartósított, aromàsított..hanem igazi friss alapanyagokból főzött, készített ételt fogyasztunk..kellemes, nyugodt körülmények között..akkor nem kell ennyit aggódni..próbàljàtok ki 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.