Hogyan lesznek szerelmesek egyes csillagjegy szerint? Önre is vonatkozik?

Snímka obrazovky 2016-07-15 o 23.14.27

Mindenki valamilyen csillagállasnál született. Sokan hisznek abban, hogy a csillagok befolyásolják az életünket, munkánkat és azt is, ahogy szeretünk…

KOS

A kos szerelmes lesz békésen. Ez egy nagyon ritka szituáció, amikor a kos oldalra teszi a tüzes temperamentjét és nyugodtan ül a folyó partján és nézi, ahogy a víz elviszi a vetélytársai holttesteit. Aztán a kos lazán feláll és átmegy a szerelméhez és csak úgy gondatlanul azt mondja „összeházasodunk”…

BIKA

A bika dühösen lesz szerelmes. A szerelem tárgy muszáj, hogy a bikának tartozzon mindennel együtt. A bika szenvedélye az Andersen kis tolvajának a szavaival él : „megparancsolom, hogy meg korbácsoljanak, és rögtön szeretni fogsz, szívem.”  Beleszeretsz és kész! Úgyhogy a bika mindig eléri a kölcsönös szerelmet. És ha valaki úgy dönt, hogy elhagyja a bikát, akkor csak az éjszaka lepén, csendesen és csak abban, ami pont rajta van.

IKREK

Az ikrek őszintén és örökre lesznek szerelmesek. Örökre azt jelenti, hogy lehet, hogy egy fél évre is, és az őszintén pedig azt, hogy lehet, hogy két valakibe egyszerre. De mind a ketten őszintén vannak szeretve. Az ikreknek egészen normális reggel sírni az örök szerelemér szám 1. és este pedig megvágni az ereit az örök szerelemér szám 2. Amíg a szerelem mind kettőhöz egyforma és tiszta. Aki ezt nem érti az a …. Vízöntő.

RÁK

Szerelmes lesz elővigyázatosan. Körbe jár, nem jön közelebb és csak csettintgeti a rákollóját. „Mi ha ő nem az igazi? Mi ha együtt leszünk és nem lesz az igazi?” A rák választottját ez a körbe járás és megfigyelés jobban kimeríti, mint magát a rákot, úgyhogy akármilyen románc csak a választott türelmén függ. De a türelmeseknek nagyon megéri, mert a rák a szerelmének a lábához teszi az egész világot.

OROSZLÁN

Az oroszlán akarat nélkül lesz szerelmes. Érti, hogy ez az egészségnek hasznos, de a modern társaság egységes jogokat ad. És az oroszlán abszolút nem érti, hogy lehet ugyanos jogai ezekkel a semmirekellő teremtésekkel. A másik oldalon, ha azt mondják az oroszlánnak, hogy ő lehet felül (és ezt nem csak szexuálisan értjük) akkor az oroszlán automatikusan beveszi a csoportjába, ami garantálja önnek a finom husit és más finomságot. Mert az oroszlánok többnyire nagyon jók, elviselhetetlenül jók.

SZŰZ

Szerelmes lesz, mintha először és utójára. A szerelmes szűz a választottjának oda ad a használatra mindent, a kezétől fogva, a szíven és barátokon át, a gyerekekig az első házasságból. Ha a kiválasztottja hirtelen eltűnik, a szűz egy pár évig odaadón fogja várni, hogy nem-e gondolja meg. És mellesleg – visszamenni a szűzhöz a legjobb megoldás.

MÉRLEG

A mérleg szerelmes lesz a művészet szeretete miatt. Mert egy szerelemes román olyan szép. És egy romantikus történet, az a boldogság teteje. A mérleg szépen törődni fog a szerelmével, szépen fog vele szeretkezni, és szépen éjszaka örökké elhagyja. Hogy aztán visszajöjjön hozzá. Mert az élet olyan rövid és ki kell próbálni mindent. Mert minden olyan szép…

SKORPIÓ

A skorpió szerelmes lesz az ebédszünetben. Az angol nyelv és a tornaóra közt. Ezen kívül a skorpió nagyon szofisztikált-an lesz szerelmes: gyors áldozat választás, pontosan célzott nyíl a szívbe és már a kiválasztott csak úgy fetreng az agóniában és kéri: „házasodjunk össze..” A skorpió derűsen hatalmába keríti, megcsókolja és szalad a jógára…

Horoscope_image

NYILAS

A nyilas legjobban mindenből, inkább nem lesz szerelmes. Mert minden rosszul végződik. Minden nagyon rosszul végződik, mint mindig. Ha a nyilas mégis szerelmes lesz, alaposan oda figyel: „már minden rossz lett? Vagy még csak rossz lesz? Vagy még minden rendben van? Vagy mégsem…? Istenem!” De ha a nyilasnak sikerül a háta mögött hagyni a múlt balszerencsét, és egészen beleéli magát az új szerelembe, a többi csillagjegyek csak irigyen nézhet.

BAK

Szerelmes lesz racionálisan. Semmi olyan esztelenség, mint a pillangók a hasban, mennykőcsapás, lángoló szív. Mert a bak tudja, hogy a pillangó a hasban fiziológia-g léthetet-len. Nagy hiba azt gondolni, hogy a bak növényevő. Dehogy is. Ül a fán, mint a jaguár és képes figyelni a zsákmányát évekig. Következik egy pontos ugrás és már a zsákmánya fehérnemű nélkül van, és azt suttogja, hogy „én is szeretlek..”

VÍZÖNTŐ

A vízöntő szerelmes lesz helyesen. Minden más csillagjegy úgy lesz szerelmes, hogy azt várja a másiktól, hogy köteles neki szánni az idejét, figyelmét, pénztárcáját és mindent, amije van. De a vízöntő azért, hogy szeret, valakit azt csinálja, hogy törődik vele. Egy fantasztikus ajándék-ja van, akkor is amikor a kapcsolat a legjobban van, és a párja nem hívja vissza 40 percig, nem lesz megsértődbe. És a késő hazajövésre a vízöntő, úgy reagál, hogy „holnap is ennyi munkád lesz? Akkor vigyél magaddal mindenesetre uzsonnát.” És még ezt az uzsonnát elkészíti is.

HALAK

A halak klasszikusan lesznek szerelmesek. A szerelmes románok szigorú torvényei szerint. Ez azt jelenti, hogy szenvedély, hormonok, széttépet ing, szerencse, fájdalom, taknyos orr. Fontos: a kiválasztott nehezen elérhető legyen – például más városban lakik, vagy ami még jobb más országban él. A halaknak muszáj, hogy akadályokat teljesítsen túl, mert amúgy nincs értelme, hogy mozgassa a kopoltyúját. A viszony után a hallal, csak hamvasztott pusztaság marad lefedve, egy vastag réteg színtelen hamuval.

 

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.