Hihetetlen! A személyiségünket felfedezhetik az újaink szerint. Önre is igaz?

snimka-obrazovky-2016-10-16-o-21-52-26

Már egy idővel ezelőtt a tudósok érdekes megállapításra jöttek. Azt állítják, hogy az újaink és az ők hossza együttfüggésben van a személyiségünkkel. Állapítsák meg, hogy milyen az újai hossza, és döntse el, hogy igaz e, amit a tudósok állítanak.

A típus – a gyűrűsujj rövidebb, mint a mutatóujj

Ezek az emberek elégé magabiztosak, de előnyelik inkább a magánlétet vagy csak kisseb kör ismerőst. A nagy társaság nem érdekli őket. A magabiztosságuk ellenére, bizonytalanok szoktak lenni, főleg a másik nemmel szemben, és ritkán szokták ők az első lépést tenni.

B típus – a gyűrűsujj hosszabb, mint a mutatóujj

Ezeknek az embereknek nem gond új kapcsolatokat kialakítani. Mintha magához húznák a társaságot és az emberek gyakran vonzónak és kellőnek tartják őket. Mindenbe telibe mennek és nem félnek kockáztatni. A negatív oldaluk az, hogy nem nagyon türelmesek és a mérgük átmehet agresszióba is.

snimka-obrazovky-2016-10-16-o-21-52-44

C típus – a gyűrűsujj hossza egyenlő a mutatóujj hosszával 

Ezeknek az embereknek sem gond új kapcsolatokat kialakítani. Nagyon barátságosak, és kedveltek a kedves és nyugodt természetükért. Békeszeretők és ki nem állhatják az akármilyen erőszakot vagy agressziót. Szerető és hűséges partnerek szoktak lenni.

snimka-obrazovky-2016-10-16-o-21-53-04

www.gutfuerdich.com

Tags from the story

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.