Gyors pác, amely 5 perc alatt készen van, és amely után minden hús finom lesz.

Snímka obrazovky 2016-09-06 o 21.59.41

Ezzel a recepttel, elkészíti a húst gyorsan és még finom és szaftos is lesz. A titka a pácban van…

Hozzávalók: 

  • 2 tojás
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál keményítő
  • 1 kiskanál só
  • 1 kiskanál paprika
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 kiskanál szezámmag
  • 500 g hús

Elkészítés:

Keverjék össze a tojást, mustárt, keményítőt, sót és a paprikát. Hozzáadhatja a kedvenc fűszerét is. Belekeverjük az olajt és a szezámmagot is.

A húst a választása szerint vágja fel darabokra és tegye a pácba. Hűtőbe tesszük és hagyjuk állni legjobb egy éjszakán át, de lehet tovább is.

A végén elég megsütni a húst serpenyőben és a finom ebéd vagy vacsora készen is van.

Forrás: www.natkablog.ru

Tags from the story
, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.