A férfi több hamis könyv fedél-el ment a metróba és figyelték az emberek reakcióját.

fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-12

Scott Rogowsky, egy komikus, aki úgy döntött, hogy a New York-i metró utazásán közbe olvasni fog mindféle olyan könyveket, amelyeknek vicces és alkalmatlan főcíme van. Hát úgy néz ki, hogy Scott visszament, a régi trükkjeihez, és most az olvasó anyagja viccesebb, mint valaha.

Ahogy láthatják az alábbi videóban, az emberek nem is tudják, hogy, hogy reagáljanak, amikor látják, hogy mit olvas a komikus. De aztán, nem is csodálkozunk. Hát hogy reagálnának, ha látnák valakit a metróban egy könyvet olvasni, amelynek a címe az, hogy, Hogyan tudjuk eltitkolni az Istentől az erekciónkat, Miért érdemelnek a nők kevesebbet, 10 000 farok kép, Gyújtózásra neveljük a kisgyereküket és Az öröme annak, ha metamphetamint főzünk. Amennyire a társasági kísérletek mennek, addig nagyon érdekes. De amíg a vígjáték megy, semmi sem zseniálisabb.

Több infó: Scott Rogowsky | Twitter | Facebook

fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-4 fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-4 fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-7 fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-8  fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-13 fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-14 fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-17 fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-21 fake-books-prank-nyc-subway-scott-rogowsky-23

Tags from the story
, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.