A férfi elhagyta a terhes szeretőjét. Kilenc hónap után, kapott tőle egy képeslapot, amely nagyon meglepte.

Snímka obrazovky 2016-09-06 o 22.02.27

Az élet nagyon sok meglepetést kínál nekünk. Természetesen vannak terveink, de többnyire mindenki tudja, hogy a várhatatlan szituációk a mindennapi életünk eleme. És ha főleg a szerelmi életünkről van szó, az egészen elővárhatatlan.

Egy házas férfinak, évekig volt egy olasz szeretője, aki egy nap bejelentette neki, hogy terhes.

A férfi nem akarta lerombolni a megbízható és szerető férj hírnevét. És nem akarta tönkretenni a sok éves házasságát, ezért megkérte a szeretőjét, hogy nem e tudna visszamenni Olasz országba, és ott titokban megszülni a gyereket. És hogy ő ezért több ezer eurót add neki. És még megígérte, hogy pénzt fog nekik küldeni, amíg a gyerek betölti a 18 éves korát.

A nő egyet értet, és megkérdezte, hogy hogyan fogja tudni, hogy már a gyerek megszületett. A férfi ki akarta zárni akármilyen nyilvánosságra hozást, ezerét úgy egyeztek meg, hogy ha a gyerek megszületik a nő küld egy képeslapot és rá írja, hogy spagetti. Egy idő után elbúcsúztak, és a nő vissza ment Olasz országba.

Kilenc hónap után…

Este, amikor a férfi hazajött a felesége már várta, mert nagyon fura képeslapot kaptak.

A felesége át adta neki a képeslapot és várt a reakciójára. A férfi, amikor elolvasta a képeslapot lesápadt és hirtelen elájult. E felesége, gyorsan sietett segíteni neki. A képeslap leesett a földre.

Ez ált rajta: „Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti, spagetti. Három húsgombóccal és kettő nélküle. Küldjél több mártást…

Forrás: www.brightside.me

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.