Egyetlen anyag a sűrűbb és gyorsabban növendő hajra, szempilla és szemöldökre. 100 százalékos hatékonyság.

Snímka obrazovky 2016-08-08 o 23.58.20

A ricinusolaj képes megoldani a problémát a vékony hajjal, csökkenti a sebhely láthatóságát, kezeli a száraz és repedt ajkakat est. Méghozzá sűrűsíti és sötétebbé teszi a szemöldököt. Venni kel egy hidegen sajtolt ricinusolajat és felkenni a szemöldökre minden este. 3 hónap alatt már látható lesz az eredmény.

Hogyan támogatja a ricinusolaj a haj növést?

Ha jobbítani akarja a haj kvalitását, akkor a ricinusolaj a megoldás. Gazdag a ricinus savra és antibakteriális és penész elleni hatása van. Ez az olaj megállítja a haj kihullást. Tartalmazza az omega 9 zsírsavakat, amely jövedelmes a haj tüszőknek és a bőr környékének. Egyedi hatása van, mélyen a pórusokba hatol és táplálja a tüszőket.

2 csepp ricinusolaj lesz szükséges. Cseppentse a kezébe és kenje fel a haj egész hosszába. De legyen biztos abban, hogy ne használjon túl sokat, hogy a haj ne nézzek ki zsírosnak. Az olaj mennyiséget alkalmazza úgy, hogy megfeleljen a hajának. A ricinusolajat keverje össze kókuszolajjal vagy barack olajjal, hogy könnyebben lehessen használni.

Ricinusolaj a sebhelyekre és a száraz ajkakra.

A ricinusolaj segít eltávolítani a nagy és látható sebhelyeket, mert áthatol több bőr rétegen. Enyhíti és támogatja a fehérvérsejtek produkcióját. Csökkenti a bőralatti szövet gyulladását, ami lehetővé teszi a gyorsabb gyógyulást.

Ha csillogó és szép ajkakat akar, akkor nyúljon a ricinusolajért. Az ajkak nagyon hajlamosak a külső hatásokra, és gyorsan kiszáradnak, vagy megrepednek. A ricinusolaj megadja nekik a kellő hidratálást és ragyogást. Elég az ajkat megkenni vele. Vagy próbálja ki a gyártmányokat ricinusolajból, amelyek az üzletben kaphatóak és alkalmazza az ajkakra.

Forrás: www.healthyfoodteam.com

Tags from the story

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.