Az után, hogy a rendőrök rátaláltak egy idős párra, ahogyan sírnak, náluk maradtak, spagettit főztek nekik és beszélgettek velük.

Snímka obrazovky 2016-09-05 o 23.16.19

A szomszédok kiabálást és sírást halottak egy idős pár lakásából, Rómában. Felhívták a rendőrséget, és ők oda siettek, úgy gondolván, hogy tett helyt találnak ott. Amit ott találtak még jobban lélegzetelállítóbb volt. Nem voltak ott semmilyen tolvajok. A rendőrök ott találták a 84-éves Jolet és a 94-éves férjét Michelet. Sírtak, mert egyedül érezték magukat.

A pár tévét nézet, amikor Jole elkezdett nagyon csalódott lenni, ami után látta, hogy menyi gyűlölet és erőszak van a világban, a hírekben. Elsajnálta és elkezdett sírni. Amíg a rendőrök a mentőt várták, amelyet kihívtak hozzájuk, úgy döntöttek, hogy vigyáznák rájuk. Ekkor jött az ötlet, hogy főznek nekik spagettit, vajjal és parmezánnal. Jole és Michele több mint 70 éve házasok. Nincs gyerekük, ezért már nagyon régen nem volt náluk semmilyen látogató. A tévé volt az egyetlen társaságuk. Amíg a pár evett a rendőrök meghallgatták a történeteket az életükből.

A rendőrség ki volt híva egy idős házaspár lakásához, mert a szomszédok kiabálást és sírást hallottak. Azt gondolták, hogy tett helyet találnak ott. De tévedtek.

De az olasz házaspár, azért sírt, mert nagyon egyedül érezték magukat. A rendőrök főztek nekik vacsorát, és beszélgettek velük.

Snímka obrazovky 2016-09-05 o 23.16.09

A hittünk az emberiségbe még mindig megvan!

Forrás: www.boredpanda.com

Tags from the story
,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.