Az anya 3-as ikreket várt. Egy évvel később, a pincérnő átadott a férjének egy rejtélyes üzenetet.

Snímka obrazovky 2016-08-09 o 23.54.52

Apák napját Dan és Maxi a két aranyos lányukkal Harper és Harlow-al akarták tölteni. A család az amerikai Arkanszaszból a Red Lobster étterembe ment.

Ismert, hogy Amerikában az emberek gyakran kifizetik az ételt a katonáknak, ez a köszönetük azért, hogy az országnak szolgálnak. Mind a két szülő katona, de levették az egyenruhát és csak civilben mentek az étterembe. Amikor befejezték az ételt a férj Dan, ment, hogy kifizesse a számlát, és akkor vette észre az üzenetet a számla hátsó oldalán:

Örüljenek a gyerekeikből, mert nem lesznek kicsik sokáig. A családtól szemben. Isten áldja önöket. 

Snímka obrazovky 2016-08-09 o 23.55.00

A meglepésükre, ez a család kifizette az ebédjüket is. De ez a család, nem is gondolta volna, hogy egy gyerek hiányzik a családpárnak. A feleség Maxi, megosztotta a történetet a Facebook-on.

„A családnak, aki velünk szemben volt a Red Lobster-ben. Soha sem kérdetek tőlünk semmit és mi semmit sem mondtunk önöknek. És így is valami olyat csináltak értünk, amit soha sem felejtünk el. Amikor a pincérnő elhozta az üzenetüket, sírva fakadtunk. Önök szerint egy 4-személyes család vagyunk, aki ünnepelte a legfontosabb férfit az életükben. De nem tudják, hogy múlt évben még 5 voltunk.

Snímka obrazovky 2016-08-09 o 23.55.09

Ebben az évben, elvesztettük a 3-as ikrek egyikét. Anélkül, hogy ezt tudták volna, kifizették az ebédünket. Lehet, hogy soha sem fogják ismerni a történetünket, vagy azt, hogy mit jelentett nekünk ez a gesztus. Írom ezt, hogy egész szívből megköszönjem önöknek! Hiszek abban, hogy ezt az üzenetet önök is látni fogják, és megtudják, hogy mit jelentett a számunkra ez a kedves gesztus, és, hogy az apák napja így elviselhetőbb lett számunkra. Kérem, hogy osszák meg ezt az üzenetet és lehet, hogy olvasni fogják.”

Snímka obrazovky 2016-08-09 o 23.55.17

Az után, hogy Dan és Maxi sterilitással küzdöttek, eldöntötték, hogy kipróbálják a mesterséges megtermékenyítést. Nemcsak, hogy sikeres volt, de a párnak 3-ikrek sikerültek. Május 27-én jött világra császármetszéssel Landon, Harlow és Harper. Három hét után, mind a három egészséges kisgyerek haza mehetett. De 2 hét után, elkezdett Landon furán viselkedni. Dan sietett vele a kórházba, ahol újszülöttkori szepszist állapítottak meg neki. A kisgyerek 7 héttel utána meghalt. Ez volt az első apák nap nélküle.

Snímka obrazovky 2016-08-09 o 23.55.25

„Vannak a lányaim, és nagyon boldog vagyok értük, de ha mind a hárman meglennének, az óriási lenne” mondta Daniel.

„Amióta megszületett, soha sem zárta le a szemét”, mondja Maxi: „mintha tudta volna, hogy nincs sok ideje.”

A rendkívüli pár, megosztja a történetüket, abban a reményben, hogy így megtalálják a házaspárt, amely kifizette nekik az ételt. Maxi meg akarja köszönni nekik, hogy „új életet” adtak nekik.

Forrás: www.littlethings.com

Tags from the story
, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.