Ananászt evett egész héten, meglepődnek, hogy mi történt a testével.

Snímka obrazovky 2016-05-16 o 23.16.18

Az a diéta neutralizálni tudja a túlevést és a toxinokat, amelyeket egészségtelen táplálkozás viszünk a testünkbe. Tanácsoljuk, hogy így táplálkozzon legalább napig. De ez csak ideiglenes megoldás, mert ez nem kiegyensúlyozott táplálkozás. Ez az ananász diéta segít önöknek 3 kilót fogyni egy hét alatt.

A gyümölcsnek nagyon sok előnye van az egészségi állapotunkra, és nagyon hatásos harcban a víz tartóztatásában, felfuvalkodásban és még a narancsbőr ellen is. Gazdag benne a víz (kb. 90%), kálium amely eltávolítja a felesleges vizet a testből, vas, a vörös sejteket formálja, amely az oxigént szállítja az egész testbe.

Ezen kívül az ananász gazdag bromelainra,amely javítja a emésztést és gyulladás elleni hatása van. Tökéletesíti a metabolizmust. Ananász hypo-kalorikus gyümölcs (100 grammra, 40 gramm kalóriája van).

Próbáljanak friss és érett ananászt enni. Tartsák hűtően „lábbal föl” hogy a cukrok egyenletesen legyenek szétrakva. A friss ananásznak sárga-narancssárga színe van, foltok nélkül. Szilárd struktúrája van, és zöld levelei.

Egyék rögtön a fel szeletellése után, hogy a C vitamin szintje legmagasabb legyen. A C-vitamin a kollagén alkotásánál fontos, amely a bőr rugalmasságánál közre működik.

Snímka obrazovky 2016-05-16 o 23.16.35

Ha ezt az ananász diétát tartják, hagyják ki ezeket a dolgokat:

  • Hús termékeket és penészes sajtokat
  • szacharidokat
  • energia italokat és alkoholt

Inniuk kel legalább 2 csésze teát és 2 liter vizet.

Ez a diéta ajánlott azoknak, akik jó egészségi állapotban vannak. Nem ajánlott azoknak akik cukor betegek kalitídájuk van, és akik érzékenyek a banánra, vagy ananászra, enzimekre vagy azoknak akinek máj és vese problémája van.

 

  1. Inspiráció az 1 napos ananász diétára:

Reggeli: ananász lé, 1 db gyümölcs, 1 csésze tea

Tízórai: ananász lé

Ebéd: 4 szelet ananász, 1 szelet kenyér

Uzsonna: ananász lé, 1 alma

Vacsora: 2 szelet ananász, 50 gramm főtt rizs, 1 csésze tea felfújtság ellen

 

  1. Inspiráció a 3 napos diétára:

1 nap: csak friss ananász és víz

2 nap: ananász eszünk és 2 konzerv tonna halat (1 ebédre, 1 vacsorára)

3 nap: ugyanaz mint 1 napon

Megjegyzés: fő célja ennek a diétának az hogy eltávolítsuk a fölösleg toxint és „hulladékot” a testből, úgyhogy lehetséges hogy a kilókat és a vizet amit elveszítenek rögtön visszaszedik amikor visszamennek a régi táplálkozáshoz. Ezért ajánlott, hogy a mindennapi étkezésünkhöz hozzá adjuk az ananászt, hogy az állapotunkat minél tovább megtartsuk, és hogy megnyomjuk az édesség kívánságunkat.

Snímka obrazovky 2016-05-16 o 23.16.27

Tags from the story
,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.