3 felvágott citromot állítson az éjjeliszekrényére. Ne fogják elhinni, hogy mi történik.

snimka-obrazovky-2016-09-19-o-19-58-16

Mindenki tudja, hogy a negatív energia és a negatív emberek nem hoznak jót számunkra. Ezért el kell kerülni, mert nem csak a környezetünknek tesz rosszat, de az egészségükre és a kapcsolatainkra is. Ha úgy nevelték fel, hogy csak annak kel hinni, amit hitelesíteni és megérteni lehet, akkor önnek ez a cikk nagy kihívás lesz.

Ma arról fogunk írni, amiben csak pár ember hisz. Negatív energiáról fogunk beszélni, és arról hogyan kel semlegesíteni. Tudniuk kell, hogy erre a szempontra nincs jobb dolog, mint a citrom, amely visszahozza az otthonába a harmóniát. A citromnak több hasznos tulajdonsága van, nem, csak ami az egészséget és a szépséget érinti, de az energiában is. Ki kell, hogy használja a citromos aromáját, hogy megszabadítsa az otthonát a negatív energiától és emelje a hangulatát.  Nagyon egyszerű – csak zöld citrom kell hozzá.

Több módszer van, hogyan lehet neutralizálni az energiát. És az egyik legjobb és legeffektívebb, ha elhelyeznek 3 zöld citromot akárhol a házban. Ha a színe sárgára vagy feketére változik, cserélje a citromokat zöldre.

Vagy próbálják ki ezt a trükköt: főzzék meg a citrom héját eső vízben. Vagy használják a citromot, mint az amulettet. Már ahogyan említettük a citrom nagyon hatásos a negatív energia magéba szívásánál és meggátolja, hogy hasson ránk. Vagy tegyen 9 citromot egy tálba a rizsre és a tálat állítsa a fagyasztóra. A nyolc citromot tegye körbe, és a kilencediket a középre.

Olyan az érzése, hogy valaki intrikál ön ellen? A következő módszert kel kipróbálnia. Segít emelni az energiát is. Elég citrom darabokat tenni a táskájába, vagy az asztalfiókba a munkában. Ez a trükk majd egyensúlyban tartja a testét és az elmét is.

Szintén tiszta vízbe tehet pár csepp citromlevet, hogy bespriccelje vele az otthonát, főleg a sarkokat. Vagy tegyen a tálba három citromot és állítsa őket az asztalra. Magához köti a szeretetett és eltávolítja a rossz energiát. Ha a citromok sárga vagy fekete lesznek, ki kel őket cserélni.

Vagy vágja föl a citromot 4 részre és tegye egy tányérra. A citrom darabok körül formáljon egy kört sóból. A tányért tegye az ágya alá, ami ellőtt aludni megy. Ha a tányért nem tudja az ágy alá tenni, akkor helyezze el az éjjeliszekrényre vagy a földre az ágy mellé. De jegyezze meg, hogy másnap nem érhet a citrom darabokhoz hozzá.

Még kipróbálhatja, a citromot, ami ellőtt elmegy otthonról a táskájába tenni, vagy a zsebébe. Amikor hazajön, rögtön vegye ki. Biztos ki lesz száradva. Minden napra új citrom kell.

Ha hisznek, a citromnak vagy sem egy próbáért nem adnak semmit. A tapasztalataikat és a megfigyelésüket küldjék el nekünk.

Forrás: www.myfitmagazine.com

Tags from the story

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.